Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Publicitaria
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Materiale promotionale Publicitaria
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Publicitaria este o companie ce furnizeaza servicii de tip all-inclusive în domeniile comunicare a identitatii, publicitate si promovare, la preturi de fabrica si fara a sacrifica nivelul calitativ al produselor.

Serviciile noastre acopera în totalitate nevoile oricarei companii de afirmare identitara si promovare, oricare ar fi bugetul sau nivelul de dezvoltare. Începând de la logo, slogan, carte de vizita, pliant, fluturas si mergand pâna la concept de prezentare la târguri si expozitii, PUBLICITARIA este un partener prompt, mereu la timp, avantajos si de incredere.

Gama noastra de servicii acopera toate etapele procesului de productie publicitara:

- Grafica profesionala pentru orice tip de material publicitar sau promotional: carti de vizita, pliante, fluturasi, meniuri, brosuri, cataloage, mape, foi cu antet, plicuri, prezentari, roll-up, mesh, banner, afis, poster, etichete, windows graphix, autocolantari pentru orice tip de suprafata, personalizari obiecte, display-uri, etc.
- Consultanta în organizarea si distribuirea bugetului de publicitate si promovare, în functie de profilul activitatii, obiectivele campaniei si nivelul de dezvoltare al companiei
- Productie publicitara si promotionala la preturi de fabrica
- Onoram COMENZI URGENTE, inclusiv în week-end!
- Livrarea se realizeaza, în functie de comanda, la adresa propusa de client.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura